top of page

Fotopaket

Varumärke och marknadsföring 

Hemsida, sociala medier & email utskick

2393.jpg

Vi är glada för förtroendet att fota Dig och representera Ditt varumärke! Det är viktigt att Du känner Dig bekväm och har roligt - därför vill jag dela med mig av hur jag jobbar i denna guide, så att Du vet vad Du kan förvänta dig.

När Du bokar en fotografering

Efter en fotografering får Du ett email till ett tillfälligt webbgalleri inom 5 dagar med vattenmärkta bilder, där Du kan granska fotografierna i Din egen takt och göra Ditt bildval. Vi ger inte ut raw formaten eller de oredigerade bilderna eftersom det inte är en färdig produkt. Endast de bilder som ingår i Ditt valda paket ges ut. 

Det är svårt att beräkna en exakt tid för en fotografering då alla projekt är så unika med olika behov. Därför är tiden ungefärlig. Jag försöker att anpassa tidsramen utefter antalet bilder som ingår i Ditt paket.

 

Inga återbetalningar eller gratis omfotograferingar sker när vår fotografering är avslutad.

 

Jag brukar behöva en tidsram på 1 - 4 veckor för att retuschera Dina valda bilder. Meddela mig i förväg om Du behöver bilderna vid en viss deadline.

 

Alla bilderna som ingår i Ditt valda paket levereras digitalt och professionellt retuscherade, via en webblänk där de kan laddas ner i hög upplösning. OBS! Jag skriver inte ut foton själv.

Betalning

Du betalar när vår fotografering har avslutats. Betalning kan göras via kontanter eller Paypal (dock är det en extra avgift via Paypal).

Retuschering

Min retuschering är naturlig. Jag brukar airborsta huden när det behövs, jag tar bort finnar/fläckar och jag arbetar runt färger och kontraster. Jag brukar inte ta bort födelsemärken eller ärr om jag inte blir ombedd att göra det.

Villkor 

Amina Touray Photography äger copyrighten till alla bilderna. Du har fri användning av bilderna enligt överrenskommelse. Bilderna får ej säljas vidare till tredje part.

Förberedelse inför din fotografering

Se till att Dina kläder är strukna eller har ångats och att Du inte har några klädesfel (tex att underkläder syns, hål, fläckar, att kläderna sitter för tight eller för löst)

Om Du är osäker på vad Du ska ha på Dig diskuterar jag gärna idéer med Dig. Om Du har en moodboard, vänligen dela den.


Ta med bekväma skor som Du kan växla mellan (ifall vi fotar utomhus)

Om Du gör Din egen sminkning, ta med touch up som kan appliceras


Se till att Dina naglar är rena och välskötta

Se till att Din hud är återfuktad. Ta gärna med lotion och läppbalsam.

142c_edited.jpg

Paket Bronze

Fotografering under ca 1 timme

10 digitala retuscherade bilder

4500 kr

126903605_213042903540223_349599390710833788_n.jpg

Paket Silver

Fotografering under ca 3 timmar

18 digitala retushcerade bilder

6500 kr

.

221c.jpg
153.jpg

Paket Guld

Fotografering under ca 5 timmar

26 digitala retuscherade bilder

8500 kr

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page